The Serenity of the New Mexican Wide Open Space

Charlene looking out over the grand El Malpais landscape in New Mexico.

Charlene looking out over the grand El Malpais landscape in New Mexico.

The Wide Open Spaces of New Mexico. Ahhhhh the serenity. I am going to miss this so much after 4 weeks of living in magical Santa Fe, New Mexico. I first came here in 2010 and have been drawn back again and again. It becomes ever harder to leave. Must make possible a way to stay.

Image captured at El Malpais, the badlands in New Mexico on a trip with Brian Miller. Fuji X-T1, 18mm f/2.0 lens, classic chrome film simulation.

2 Comments on “The Serenity of the New Mexican Wide Open Space”

  1. Spændende og lærerigt at følge dine rejser med dit FUJI udstyr. Har lige sagt farvel til alt mit tunge Nikon udstyr efter mange år. Nu som pensionist skal udstyret være let, men af god kvalitet. Så jeg tog springet og købte en XT1 og 3 forskellige objektiver, og er imponeret over den høje kvalitet.
    Og ja Santa Fe og New Mexico er magisk. Opholdt mig der nogle dage i 1978 og har altid drømt om at komme tilbage. Men desværre.
    Fortsat god tu.
    VH

    1. Hej Michael, tak for din kommentar og velkommen til bloggen. Håber du bliver glad for Fuji udstyret, jeg slæbte selv rundt på tungt Canon gear tidligere og er så glad for de små kameraer og objektiver fra Fuji – kvaliteten er lige så høj, men vægten er det halve!

I'd love to hear your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.